Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Geçmis olsun Çaykara’m!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

HEY GIDI O DIYARLAR HEP GITTI SELE[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]ALLAH ÖLENLERIN AILELERINE BAS SAGLIGI IHSAN ETSIN[img]smileys/smiley19.gif[/img]
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

evet geçmis olsun
      ----------WESTSIDE--------

Yorum

bende sabah gazeteden okudum çaykarali olarak cok üzüldüm.Allah tekrarini göstermez insallah..
        Çaykara/TRABZON

Yorum

Allah çaykarimizi daha büyük afetlerden korusun, Ölenlere rahmet eylesin,sehitlerin mekani cennettir, Allah yakinlarina sabir versin, hayatta kalanlara yardim etsin, hepimize geçmis olsun...

Yorum

Allah orda çaresiz kalan tüm kardeslerime yardim etsin...

FATIH SULTAN TEKKE
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

[img]smileys/smiley19.gif[/img]geçmis olsun
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

ben bir caykarali olarak orada bulunan tum kardeslere buyuk gecmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum
                Bordo mavi rengin vazgecilmez yeminim , sana canim feda trabzonum benim..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                Yükleniyor...
                X